Erfaringsdeling på seminar om sammenhengende offentlige tjenester

30. august inviterte Stimulab, ved Digdir og DOGA til seminar om sammenhengende offentlige tjenester. Vi delte våre erfaringer fra arbeidet med livshendelsen Alvorlig sykt barn.

Stimulab-ordningen, ved Digitaliseringsdirektoratet og DOGA, arrangerte 30. august seminaret «Sammenhengende offentlige tjenester: Våre beste råd og eksempler fra plan til ny praksis" et seminar om sammenhengende offentlige tjenester. De inviterte til presentasjon og diskusjon av hvordan to innovasjonssatsinger fra helsefeltet og skatt kan supplere eksisterende organiserings- og arbeidsformer i offentlig sektor.

Bente Steinnes og Astrid Twenebowa Larssen forteller om våre erfaringer. Foto: Digdir/Khan Le, hentet fra LinkedIn

Astrid Twenebowa Larssen og Bente Steinnes fra Helsedirektoratet fortalte om hvordan vi i livshendelsen Alvorlig sykt barn gått sammen med en rekke offentlige aktører, og utforsket nye former for å organisere, styre, finansiere og bygge sammenhengende tjenester med brukeren i sentrum. De trakk blant annet frem hvordan vi har brukt Missions-tilnærmingen, fortalte om eksperimentering på tvers av tjenester i Flekkefjord kommune, og om nye arbeidsstrømmer bl.a. innen kunstig intelligens. Videre trakk de frem utfordringene knyttet til finansiering av sammenhengende tjenester.

Videre samarbeid

Seminaret besto av en rekke spennende presentasjoner, blant annet fra Astri Verdal fra Digdir som presenterte teamet «Helhetlig informasjon for digital assistanse» og arbeidet de gjør. De er et tverrfaglig team som skal vurdere løsninger og tiltak for å få bukt med utfordringene knyttet til informasjon fra det offentlige. Teamet er en viktig samarbeidspartner for oss i prosjektet «Enklere tilgang til informasjon».

Vi takker for inspirasjon, og for invitasjonen til å presentere vårt arbeid. Se opptak av arrangementet her: Sammenhengende offentlige tjenester – våre beste råd og eksempler fra plan til ny praksis | Digdir

Foto på forsiden: Digdir/Khan Le, hentet fra LinkedIn

Forrige
Forrige

Vil du bli leverandør til vårt StimuLab-prosjekt?

Neste
Neste

Utfordrer markedet til å finne løsninger for enklere tilgang til informasjon